Logo Boekuwzending.com Logo Boekuwzending.com

Werken bij ons?


GEZOCHT : Marketingtalent

Boekuwzending.com is een online bedrijf en we verkopen transport. Vanuit Nieuw-Vennep helpen we onze klanten met het wereldwijd verzenden van allerlei soorten pakketten en pallets. We groeien als kool en dat willen we graag nog een tijdje volhouden! Daarom zijn we op zoek naar een slimme en ambitieuze student(e) die ons team wil komen versterken voor een leerzame en onvergetelijke (afstudeer)stage.

 Wat bieden we?

We hebben een aantal toffe opdrachten liggen waar we in overleg met jou er één of twee gaan uitzoeken. Enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van het marketingplan. Jij mag dan antwoord geven op de vraag hoe wij nieuwe klanten binnen gaan krijgen en houden.
  • Een analyse maken van onze +3000 klanten, zodat we nóg beter gaan begrijpen welke bedrijven waarom voor ons kiezen.
  • We willen heel Europa veroveren en daarvoor moeten we een hoop dingen gaan onderzoeken. Kansen genoeg om ook internationale marketingervaring op te doen.

Natuurlijk gaan we je ook inzetten voor het ‘echte werk’. Denk aan het bijhouden van social media, het uitvoeren van de online marketingcampagnes en al het andere werk dat dagelijks aan bod komt op een marketingafdeling. Vertel ons wat je leerdoelen zijn en wij gaan er een goede invulling aan geven. En mocht dit alles je niet over de streep trekken, dan doet onze verrukkelijke koffie en gezellige lunchtafel dat wel! 

 Wat vragen we van jou?

Het belangrijkste is dat je net zo ambitieus bent als wij. We houden van mensen met een open en sociale houding die bereid zijn om af en toe (letterlijk) de mouwen op te stropen, want voor hard werken lopen we niet weg bij Boekuwzending.com.

Enthousiast? Stuur je motivatie en een korte omschrijving van jezelf naar marketing@boekuwzending.com t.a.v. Margreet Balder.

 

GEZOCHT : Studenten chauffeur  | Vaste dag in de week

Wie zijn wij?

Boekuwzending.com is een online bedrijf en we verkopen transport. Vanuit Nieuw-Vennep helpen wij onze klanten met het wereldwijd verzenden van pakketten en pallets. We groeien al 8 jaar lang en dat willen we graag nog een tijdje volhouden! Daarom zijn we op zoek naar een chauffeur voor een vaste dag in de week.

Wat zoeken we?

Een student(en) die op een vaste dag in de week, maar wel dus iedere week, wilt rijden op een verlengde bus, van 14.30 uur tot 18.30 uur. Je moet heel klantgericht zijn, goed kunnen luisteren, uitstekend en veilig rijden, meedenken en ook nog van sjouwen (laden en lossen) houden. Het gaat om pakketten ophalen in de Haarlemmermeer bij onze klanten van Boekuwzending.com.

Is dit de perfecte bijbaan voor jou?

Mail dan naar laurensvdvoort@boekuwzending.com en vertel waarom dit jouw baan is.

 

Boekuwzending.com zoekt Studenten 

Wie zijn wij?

Boekuwzending.com is een online bedrijf en we verkopen transport. Vanuit Nieuw-Vennep helpen wij onze klanten met het wereldwijd verzenden van pakketten en pallets. We groeien al 8 jaar lang en dat willen we graag nog een tijdje volhouden! Daarom zijn wij altijd op zoek naar studenten.

Wat zoeken we?

Wij zijn altijd op zoek naar ambiteuze studenten die iets willen toevoegen aan ons bedrijf en die samen met ons willen groeien naar de top. Wij leren jou graag alles wat wij weten over logistiek, sales, marketing ga zo maar door, maar wij leren ook graag van jou. Denk jij dat je een passende uitdaging, onderzoek of meewerkstage hebt? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Is dit de perfecte stage voor jou?

Mail dan naar marketing@boekuwzending.com en vertel waarom jij geschikt bent en het leuk lijkt om bij ons stage te lopen.