Logo Boekuwzending.com Logo Boekuwzending.com

Boekuwzending kleurt eindelijk weer eens Oranje!!

Geplaatst op: 18 aug 2016

Al heel wat jaartjes werk ik voor Boekuwzending.com, om precies te zijn inmiddels 9 jaar.
Er zijn tijdens deze jaren dan ook al heel wat sportevenementen voorbij gekomen die door ons vrijwel altijd worden gevolgd. Hoe erg wij het met zijn allen vonden dat Nederland zich niet kwalificeerde voor het EK voetbal hoef ik dan ook niet uit te leggen.

Onze Oranje WK/EK pennen waren altijd een succes. Vaak werd er door relaties, familie en vrienden gevraagd 'of we er niet nog een paar over hadden'!
We hebben nog geprobeerd om de pennen in de Belgische kleuren te bestellen, daar hebben we immers ook een kantoor, maar helaas is dit niet gelukt.


RIO2016 #TeamNL

Maar nu, het kan je niet zijn ontgaan, zijn de Olympische Spelen daar!
En ja, ik vind het fantastisch!!
Om 14.00uur gaat de radio uit en de TV aan. Op de achtergrond uiteraard ;)

Kippenvel momenten, ze zijn er genoeg deze spelen.
Eerlijk moet ik bekennen dat ik de meeste van deze sporten normaal nooit volg, maar nu zit ik te juichen én te hopen én te duimen dat 'onze' mannen en vrouwen winnen.

Marathonzwemmen

Vorig jaar heb ik meegedaan aan de Amsterdam City Swim (samen met collega Lottie de Wit, die dit jaar gewoon weer meedoet!), dat is 2 km zwemmen door de Amsterdamse grachten.
Het was koud, héél vér en ik deed er iets meer dan een uur over.
Ik kan me dan ook niet voorstellen dat je gewoon even 10 km zwemt. Het trainen hiervoor is ook zo saai! Sharon van Rouwendaal deed dit gewoon in 1:56:32 en Ferry Weertman in 1:52:59! Bizar. Zó knap! 2x goud voor TeamNL!
Tranen in mijn ogen tijdens het interview met Sharon, omdat ik blij voor haar ben en ze vertelde dat het jammer was dat haar ouders er niet bij konden zijn. Ik leef dan heel erg mee en gelukkig ging de telefoon toen net even niet ;)

Nog meer goud!?

Sanne Wevers, wie kent haar nog niet? 1 meisje op de balk, een prachtige oefening en 3,5 miljoen mensen in Nederland hebben haar gezien. Hoe gaaf is dat?

De hockey dames zijn na shoot-outs door naar de finale! Wat was het spannend. Ellen Hoog miste de eerste, maar de beslissende 2e maakte ze gewoon. Weer kippenvel (en mijn mannen thuis moesten even iets langer wachten op avondeten :) )

Dan hebben we ook nog de volleybal dames én de handbal dames in de race op weg naar goud. Girlpower! Dat is dan ook DE reden voor Boekuwzending.com om veel vrouwen in dienst te hebben!!

Er volgt dus nog genoeg moois maar geen zorgen, ook tijdens de spelen neemt Boekuwzending.com binnen 3 keer overgaan de telefoon op!

Groetjes, 

Martine Balder