Logo Boekuwzending.com Logo Boekuwzending.com

Boekuwzending.com bestaat 10 jaar!

Geplaatst op: 30 mrt 2017


             bestaat 10 jaar!

Aanstaande zaterdag is het zover. 1 april is de officiële dag, dat wij 10 jaar bestaan. En ja, we weten, het komt ongeloofwaardig over, aangezien wij elk jaar weer een leuke grap bedenken, toch is het waar.

Dit jaar komen wij met een echt verhaal. Niet zomaar een verhaal, het verhaal achter Boekuwzending.com van de afgelopen 10 jaar.
 

Een sprong in het diepe


Het begon allemaal op 1 april 2007. Dit was de dag dat Rik en Margreet samen besloten om hun banen op te zeggen en ervoor te gaan.

Balder Logistiek ging van start op de zolderkamer in Nieuw-Vennep. De eerste zendingen werden per fax en excel geboekt, iets wat wij ons vandaag de dag niet meer kunnen voorstellen!
Martine Balder, Boekuwzending.com

Versterking


Op 9 juli 2007 kwam de zus van Rik, Martine, Balder Logistiek versterken.
Nu 10 jaar later worden Martine en Margreet nog vaak door elkaar gehaald en komt nog regelmatig de vraag, "Is Margreet of Martine nu de vrouw van Rik!?"

Martine was onze eerste medewerker en samen met Manna zijn zij komend jaar 10 jaar in dienst. BUZ bestaat nu uit 10 mensen op kantoor en een heleboel BUZ-helden. Benieuwd naar het team? Kijk hier.
 

Gat in de markt

Balder Logistiek was direct een succes, een gat in de markt. Een logistiek bedrijf met een persoonlijke service! Hiermee hebben wij al heel veel glimlachen bezorgd.

Klanten beoordelen ons met een 8,9 en daar wij dan ook heel trots op! Laat jij ook een beoordeling achter? Klik hier

En niet te vergeten, herkennen jullie de enige echte Balder Logistiek snoeppot nog?

 

In het bijzonder

Onze allertrouwste en langste klant, Cards Unlimited. De marktleider op het gebied van cadeaukaarten en klantenpassen. Zij zijn al bijna 10 jaar klant en daar zijn wij heel trots op.

 

Nog meer succes


Het werd tijd voor een volgende stap. Margreet ging puzzelen over een naam en website die sprekend was. Boekuwzending.com werd geboren. De allereerste website ter wereld, waar je zonder account een zending kan boeken.

Vandaag de dag verwelkomen wij elke dag nog een heleboel nieuwe klanten via onze website.
 

Groene monster

Het werd tijd voor een auto om dagelijks langs alle klanten te gaan en op te vallen. Dat is gelukt met het groene racemonster! 

 

Samen één


Twee bedrijven, twee namen, twee websites, alles was dubbel. In 2015 werd dit samen één, verder onder de naam Boekuwzending.com. Nieuwe huisstijl, website en mooi groen.
 

Buzzie komt zo

Er zijn constant veranderingen in de markt, maar Boekuwzending.com zit nooit stil. Wij houden de markt in de gaten en proberen overal op in te spelen.

Vandaag de dag rijden er al 3 Buzzie's rond en dit worden er steeds meer. Heb jij ze al zien rijden?

 

Nieuwe ontwikkelingen


Boekuwzending.com heeft een duidelijke visie voor de toekomst, de meest gebruiksvriendelijke verzendtool met de persoonlijke benadering die je van ons gewend bent. Vol energie zijn wij bezig met de ontwikkelingen van een nieuwe tool en website.
 

Op naar de toekomst


Bedankt voor de leuke samenwerking, ontvangen van glimlachen, mooie zendingen de wereld over, gezellige gesprekken en ga maar door. 

Wij hopen samen nog verder te kunnen doorgroeien en de top te bereiken.

Namens het hele Boekuwzending.com team schenken wij jullie een grote glimlach!