Logo Boekuwzending.com Logo Boekuwzending.com

Een kijkje in de wereld van de Buzzie's

Geplaatst op: 3 mei 2016

We nemen jou graag mee in de wereld van onze BUZ helden, want waarom zijn zij nu zo’n succes? Iedere week ontvangen we bij Boekuwzending.com weer leuke complimenten over onze chauffeurs. Eén van onze BUZ helden neemt je mee in dit avontuur.

Wie ben ik?

Ik, Dennis ter Haar, neem jou mee op reis in de BUZ bus. 2 maanden geleden ontving ik een berichtje of ik mee wilde doen aan een nieuw project van Boekuwzending.com. Dat hield in om één van de BUZ helden te worden. Natuurlijk leek mij dit een leuke uitdaging. Een dag in de week rond touren op een grote BUZ bus en langs klanten gaan om pakketten op te halen. Dit was niet de eerste keer dat ik als chauffeur aan de slag ging, vandaar dat ik wist hoe leuk dit was. Samen met een vriend waren wij meteen enthousiast voor deze baan, later zijn er nog meer vrienden van mij gestart als chauffeur. Zo werden mijn vrienden ook mijn collega’s.

Maar wat maakt het chauffeuren nou zo leuk

In de BUZ bus is er een vrijheid die het werk juist zo leuk maakt. Tussendoor ben je lekker buiten, met mooi weer natuurlijk heerlijk, maar met regen soms wat minder. Gelukkig zijn we niet van suiker. Bij iedere klant een kort praatje, dat maakt het extra gezellig om bij de klanten langs te komen. Ook het rijden in een grote bus is goed voor de ervaring op de weg, waardoor onze rijkunsten steeds meer gaan lijken op die van Max Verstappen… Geblinddoekt achteruit in parkeren gaat ook steeds beter! ;)

Voordelen voor de klant

Door iedere keer een praatje te maken met de klanten, kom je er steeds meer achter wat hun wensen zijn. Daar houden wij graag rekening mee, waardoor we de klant steeds blijer maken. Het is dan ook weer altijd leuk als je hoort dat mijn collega’s op kantoor complimenten over ons ontvangen hebben, daar doen we het tenslotte voor! :) Dat maakt ons als chauffeurs ook weer iedere keer enthousiast om aan de slag te gaan, waardoor de klant altijd een chauffeur met een lach ontvangt.

Iedereen heeft zijn eigen route voor de bus. We hebben tot nu toe Buzzie1 en Buzzie2 en ik mag iedere vrijdag Buzzie2 vertegenwoordigen. Door elke week dezelfde route te rijden, gaat het ook steeds efficienter en sneller. Dit heeft voor beide partijen voordelen. Aan het einde van de dag is het altijd leuk om te zien als de hele bus weer vol zit en je nog meer pakketten in een kortere tijd hebt opgehaald dan de vorige keer.

Mijn collega’s, vrienden en BUZ helden

Bij deze wil ik mijn collega’s aan jou voorstellen. Zoals je gelezen hebt, zijn mijn vrienden nu ook mijn collega’s. Het is leuk om met zijn alle een team van BUZ helden te vormen, waardoor de communicatie op werk altijd gezellig en soepel verloopt. Bekijk hier al mijn collega’s van de BUZ bus.

Kay de Koker “Begin elke dag met een lach”

Rody Vermeeren “Wacht niet op een goede dag, maak er een”

Rick Blom “Geniet van elke dag”

Sander Griekspoor “Een dag niet gelachen is een dag die ik niet meemaak!”

Mitchell Scholten “De beste stuurlui zitten in de BUZ bus en niet aan de wal"

Perry Krop “'Nothing will work unless you do”

Danilo Tarani “Of we vinden een weg, of we maken er één.”

Sven Wijnands “Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.”

Stef Robberts “Geniet van elk moment”

Barend van Groenigen ''Wie alles geeft, Verliest niks''

Tot snel!

Ben jij de volgende waar mijn Buzzie naar toe gaat? Zon of regen? Niks houdt mij tegen!

Met een lach kom ik of een van mijn collega’s graag naar jou toe.

Op vrijdag sta ik voor jou klaar, groetjes Dennis ter Haar!