Logo Boekuwzending.com Logo Boekuwzending.com

Johan Balder


Chauffeur BUZZIE

Deze chauffeur staat bij u voor de deur!

Als broer van Rik hoef ik de meeste gestelde vraag van de afgelopen jaren “Werk jij niet bij je broer?” niet meer politiek correct te beantwoorden met: “Nee nog niet, wellicht een leuk idee voor de toekomst”. Per 1 januari 2017 werk ik als chauffeur een aantal vaste dagen/uren in de week en flexibel als oproepkracht waar nodig bij Boekuwzending.com.
Op deze wijze kan ik mijn sportieve carrière bij de KNVB als Assistent-Scheidsrechter in het betaald voetbal perfect combineren met deze functie binnen Boekuwzending.com.

Boekuwzending.com rijdt tegenwoordig met 3 Buzzies in de Haarlemmermeer, Bollenstreek, regio Haarlem en regio Schiphol waarvan ik met name verantwoordelijk ben als chauffeur van de nieuwe BUZ die regio Schiphol voor zijn rekening neemt. Deze functie houdt wat mij betref niet op bij het zijn van chauffeur, maar zie mezelf als trotse vertegenwoordiger en ambassadeur van het bedrijf dat mijn broer Rik en schoonzus Margreet met vele jaren hard werken tot een begrip in de regio hebben weten te brengen.

Het is dan ook voor mij een uitdaging om hier een bijdrage aan te leveren door omringende klanten van onze bestaande klanten ook te enthousiasmeren en te kiezen voor het verzenden via Boekuwzending.com.

Dus zie je regelmatig een Buzzie rijden?
Dan is een bezoekje van mij binnenkort niet te vermijden!

Op de vraag “Werk jij niet bij je broer?” antwoord ik tegenwoordig: Jazeker, wat doe jij? En kan ik je ergens mee helpen?

Johan Balder